صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

راهکارهای کاهش استفاده از نمک در نان
راهکارهای کاهش استفاده از نمک در نان

 

 

باسمه تعالی

 

جلسه کارشناسی بررسی راهکارهای کاهش استفاده از نمک در نان در شبکه بهداشت و درمان رودان برگزار شد .

جلسه کارشناسی بررسی راهکارهای کاهش استفاده از نمک در نان با حضور مدیریت و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، ریاست اتاق اصناف ، مسئول ارد و نان فرمانداری و نمایندگان صنعت و معدن و اتحادیه نانوایان شهرستان رودان در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد.

مهرداد صالحی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان در این جلسه گفت: یکی از علل مهم استفاده بیش از حد مجاز نمک در نان ، کیفیت پایین ارد می باشد که نانوایان ناگزیرند برای اینکه نان با کیفیت تحویل مشتری نمایند از نمک بیشتر استفاده نمایند.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین مطالعات هر ایرانی روزانه ۱۰.۸ گرم نمک مصرف می‌کند، گفت: البته این میزان بهبود یافته است ولی مهمترین قدمی که می‌توانیم در راستای کاهش دریافت نمک توسط ایرانیان برداریم کاهش میزان نمک در نان است چرا که هر ایرانی روزانه ۶ تا ۷ گرم نمک از نان مصرفی‌اش را دریافت می‌کند و این در حالی است که باید کل مصرف نمک یک فرد در روز کمتر از ۵ گرم باشد.

صالحی گفت : علاوه بر بالابردن کیفیت آرد، آموزش نانوایان درخصوص تهیه مناسب خمیر نان میتوان میزان مصرف نمک در نان را کاهش و به حد استاندارد رساند.

دکتر خجندی مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان در ادامه آماری از بیماریهایی که به وسیله مصرف بیش از حد استاندارد نمک در مواد غذایی ایجاد میشوند ارائه و تاکید نمود تمامی ادارات ذیربط باید دست بدست هم دهند و با جدیت موضوع مهم کاهش استفاده از نمک در نان و رساندن نمک نان به حد استاندارد را پیگیری نمایند

 


٠٨:٢١ - 1396/06/25    /    شماره : ٩٠٩٩    /    تعداد نمایش : ٦٣



خروج