• 1404/12/19 - 03:34
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دهه اول و دوم ماه رمضان

۸۵۶ بازدید میدانی و بیش از ۱۳۰۰ پایش بهداشتی مواد غذایی و آب آشامیدنی در رودان انجام شد

کارشناسان واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان در راستای صیانت از سلامت شهروندان و تأمین ایمنی مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان، از ابتدای این ماه مبارک تا بیستم رمضان ۱۴۰۴ با اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، بازدیدهای گسترده‌ای را از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند.

در این طرح، کارشناسان سلامت محیط در قالب ۵ تیم دو نفره و در دو شیفت کاری به‌صورت مستمر بر وضعیت بهداشتی مراکز حساس نظارت داشته‌اند تا سلامت روزه‌داران و شهروندان به بهترین شکل ممکن تأمین شود.

بر اساس گزارش واحد سلامت محیط، در بازه زمانی یکم تا بیستم ماه مبارک رمضان اقدامات زیر انجام شده است:

  • انجام ۶۷۵ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
  • انجام ۹۷ مورد بازدید از مساجد و اماکن متبرکه
  • انجام ۸۴ مورد بازدید از قنادی‌ها و مراکز تهیه و توزیع اقلام پرمصرف ماه رمضان از جمله زولبیا و بامیه، آش و حلیم
  • انجام ۵۷۲ مورد سنجش سلامت مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل
  • انجام ۷۳۶ مورد سنجش کیفیت آب آشامیدنی در نقاط مختلف شهرستان

این نظارت‌ها با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا، ارتقای سطح بهداشت عمومی و اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن مذهبی انجام شده است.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان ضمن قدردانی از همکاری اصناف و شهروندان، اعلام کرد که این نظارت‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و از مردم درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ملی رسیدگی به شکایات بهداشتی و تلفن گویای ۱۹۰ اطلاع دهند.       

 

اینفوگرافی و تصاویر بیشتر را در ادامه ببینید ...

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبارمهم
  • کد خبر : 27947
مهدی علی حسینی
خبرنگار

مهدی علی حسینی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید