• 1403/02/25 - 18:13
  • - تعداد بازدید: 158
  • - تعداد بازدیدکننده: 144
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سیاسی امنیتی فرماندار رودان : بحث جمعیت بسیار مهم و یکی از معیارهای قدرت همین جمعیت است.

کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان تشکیل جلسه داد.

کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان

جلسه کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان به ریاست معاون سیاسی امنیتی فرماندار و با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان ، نماینده فرماندهی سپاه ناحیه رودان ،مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری و جمعی از رؤسا و نمایندگان ادارات،نهادها و دانشگاه ها با هدف بررسی و رفع موانع و مشکلات ازدواج جوانان، فرهنگ سازی و آموزش افزایش جمعیت و تسهیل‌گری در فرزندآوری و برنامه ریزی هفته ملی جمعیت در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علیمراد مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان گفت : خوشبختانه در سال 1401 و با همکاری سایر دستگاهها ، رشد 8 درصدی نسبت به 1400 و در سال 1402 رشد 10 درصدی نسبت به سال 1401 در موالید را تجربه کرده ایم که هرچند ایده آل نیست اما قدم بزرگی محسوب میشود .

وی افزود : آمار تولد در شهرستان در اکثر مناطق مطلوب است که حاکی از اقدامات خوب دستگاه‌ها و اعضای ستاد می‌باشد و در برخی مناطق نیاز به آموزش و فرهنگ سازی و تلاش بیشتر در جهت اقناع افکار می‌باشد و باید در کارهای فرهنگی اهتمام بیشتری داشته باشیم.

در این جلسه هر یک از دستگاهها ، اقدامات انجام شده در مجموعه خود را بیان و آماری از اقدامات تشویقی انجام شده از جمله پرداخت وام های فرزند آوری توسط بانک ها بررسی شد .

حامد آزادی معاون سیاسی امنیتی فرماندار رودان در جمع بندی این جلسه بیان داشت : باید در حوزه فرهنگی و تبلیغی به صورت هدفمند کار شود و دستورالعمل‌ها با توجه به خواستگاه شهرستان ، بومی سازی و با هم افزایی بیشتری اجرایی گردند و اگر بستر نشاط و امید آفرینی در جامعه را ایجاد کنیم، در حوزه فرزند آوری نیز اثرگذاری مثبت انجام داده ایم.

وی تاکید کرد بحث جمعیت بسیار مهم و یکی از معیارهای قدرت همین جمعیت است و دشمن امروز با حربه کاهش جمعیت به جنگ با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است .

معاون سیاسی امنیتی فرماندار رودان پس از تعیین وظایفی برای هر یک از ادارات جهت اجرا گفت : هر یک از دستگاه ها باید ذیل شاخص هایی که برای آنها مشخص شده است طرح های خود را به نحو شایسته اجرا و اطلاع رسانی کنند .

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبارمهم
  • کد خبر : 12363
کلمات کلیدی
مهدی علی حسینی
خبرنگار

مهدی علی حسینی

تصاویر

کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان رودان