• 1404/06/30 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 140
  • - تعداد بازدیدکننده: 131
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مسواک در مدرسه و وارنیش فلوراید تراپی در دستور کار مدارس از مهرماه .

جلسات هماهنگی اجرای طرح‌های جامع پیشگیری از پوسیدگی دندان در مدارس شهرستان رودان برگزار شد .

در راستای تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش، دو جلسه هماهنگی تخصصی در روزهای ۲۳ و ۲۵ شهریورماه در شبکه بهداشت و درمان رودان برگزار شد تا مقدمات اجرای هفت برنامه ملی ارتقای سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان دوره ابتدایی در سال تحصیلی جدید فراهم شود.

در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ و با هدف ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، دو جلسه هماهنگی در روزهای ۲۳ و ۲۵ شهریورماه برگزار شد. جلسه نخست با حضور کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت و جلسه دوم با حضور کارشناس آموزش و پرورش شهرستان رودان برگزار گردید.

این نشست‌ها با محوریت تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و طی آن، نحوه برنامه‌ریزی و اجرای هفت محور اساسی ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این برنامه‌ها شامل: آموزش سلامت دهان و دندان به گروه‌های هدف شامل مدیران مدارس، معلمان، مراقبین سلامت مدارس، کارشناسان دهان و دندان، مراقبین سلامت مراکز جامع خدمات سلامت، بهورزان، والدین و دانش‌آموزان. استفاده از کاربرگ‌های آموزشی جهت نهادینه‌سازی رفتارهای بهداشت دهان و دندان در دانش‌آموزان . اجرای برنامه «مسواک در مدرسه» تحت نظارت کارشناسان و مراقبین سلامت. انجام وارنیش فلوراید تراپی برای پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها. معاینه دوره‌ای، نظام ارجاع و پیگیری موارد نیازمند درمان تخصصی. برگزاری پویش‌های اطلاع‌رسانی و ارتقای آگاهی در حوزه سلامت دهان و دندان. برگزاری «جشن رویش دندان شماره ۶» به‌منظور ایجاد انگیزه و فرهنگ‌سازی در میان دانش‌آموزان.

در این جلسات بر ضرورت هماهنگی بین واحدهای بهداشتی و آموزش و پرورش، نظارت مستمر بر اجرای برنامه‌ها، و ارزیابی منظم نتایج تأکید شد تا این طرح‌ها از ابتدای مهرماه در مدارس آغاز و در طول سال تحصیلی به‌صورت مستمر اجرا شوند.

رنجبر مسئول واحد سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان رودان ابراز امیدواری کرد که با اجرای دقیق و هدفمند این برنامه‌ها، شاخص‌های پوسیدگی دندان در دانش‌آموزان کاهش یافته و فرهنگ رعایت بهداشت دهان و دندان از سنین پایین در میان دانش‌آموزان نهادینه گردد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبارمهم
  • کد خبر : 24002
کلمات کلیدی
مهدی علی حسینی
خبرنگار

مهدی علی حسینی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید