• 1404/06/11 - 17:05
  • - تعداد بازدید: 96
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی :

نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده شهرستان رودان با محوریت پیشگیری از خودکشی برگزار شد .

جلسه کارگروه اجتماعی ، فرهنگی ، سلامت ، زنان و خانواده شهرستان رودان با موضوع بررسی اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری از خودکشی در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ و شناسایی علل و عوامل مؤثر بر آن، در محل فرمانداری برگزار شد.

در این نشست که به ریاست کریمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور دکتر نظرنژاد مدیر شبکه بهداشت و درمان رودان، بخشداران، شهرداران، مسئولان دستگاه‌های اجرایی عضو شورا و کارشناسان سلامت روان برگزار گردید، آخرین وضعیت و آمارهای مربوط به اقدام به خودکشی در سطح شهرستان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و عوامل موثر بر آن بررسی شد.

در ابتدای جلسه، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان گزارشی جامع از آمار و تحلیل عوامل مرتبط با اقدام به خودکشی در منطقه ارائه دادند. در این گزارش، ضمن اشاره به میزان اقدامات انجام شده، به تفکیک علل و عوامل زمینه‌ساز از جمله مشکلات اقتصادی، اختلافات خانوادگی و مسائل روانی پرداخته شد. همچنین، اقدامات صورت گرفته توسط تیم‌های سلامت روان در جهت پیشگیری، مداخله و کاهش این پدیده شوم برای حاضران تشریح گردید.

در ادامه، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو شورا به تشریح عملکرد و برنامه‌های خود در حوزه پیشگیری از خودکشی پرداختند و بر لزوم هم‌افزایی بین‌بخشی در این زمینه تأکید کردند.

معاون سیاسی فرماندار رودان در پایان ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح شده، بر لزوم انسجام و هم‌افزایی در اجرای برنامه‌ها تاکید کرد و گفت: "مقابله با پدیده‌ای چندوجهی مانند خودکشی نیازمند نگاهی جامع و اقدامی هماهنگ است. اقدامات جزیره‌ای و بدون برنامه، اثربخشی لازم را نخواهد داشت."

کریمی افزود: "تمامی دستگاه‌ها باید با یک برنامه‌ریزی دقیق و در هماهنگی کامل با یکدیگر، برنامه‌های پیشگیرانه، آموزشی و حمایتی را به اجرا درآورند تا بتوانیم شاهد تاثیر واقعی این اقدامات در سطح جامعه و کاهش این پدیده شوم در شهرستان باشیم."

این جلسه با تصویب چندین مصوبه اجرایی با هدف تقویت برنامه‌های آموزشی در سطح شهر و روستا ، افزایش دسترسی به خدمات مشاوره روان‌شناختی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر به پایان رسید.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبارمهم
  • کد خبر : 23588
کلمات کلیدی
مهدی علی حسینی
خبرنگار

مهدی علی حسینی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید